windsor lifestyle
Castle kondigt met trots de Windsor-serie aan, wat de terugkeer naar het Verenigd Koninkrijk betekent voor de productie van Castle-luidsprekers. Castle Windsor Series komt, met het vakmanschap en de kwaliteit die vanzelfsprekend is en duidelijk de intentie van het merk markeert om de reputatie van het merk voor luidsprekers van superieure kwaliteit te herstellen en uit te bouwen. In navolging van de oorsprong van het merk dat in 1973 werd opgericht; de luidsprekers worden met de hand gebouwd en met de hand afgewerkt, door onze luidsprekerproductie-experts, in Engeland.
windsor lifestyle
Om ervoor te zorgen dat de Windsor-serie echt iets speciaals is, heeft Castle de talenten van de wereldberoemde luidsprekerontwerper Karl-Heinz Fink en zijn Fink Audio-team benut. Gebouwd over tientallen jaren, een record van het ontwikkelen van uitstekende luidsprekers is uitzonderlijk, Hij werd onlangs beschreven als "de meest invloedrijke luidsprekerontwerper van vandaag" toen hij de Outstanding Contribution Award ontving op de What Hi-Fi? Awards 2022 een passend eerbetoon aan het succes van zijn ontwerpen.
windsor lifestyle
Het polypropyleen dat in de kegels wordt gebruikt, wordt nauwkeurig in dunne stroken gesneden, terug geweven tot een soort stof en komt weer samen tot een stevige folie. Deze folie wordt in de uiteindelijke vorm geperst en vervolgens op maat gesneden. Dit is een veel complexere manier om een polypropyleen conus te maken, maar het heeft aanzienlijke sonische voordelen. De resulterende kegels, met een diameter van 200 mm, zijn voorzien van randen gemaakt van rubber met een lage hysterese die na verloop van tijd niet zullen verslechteren.
windsor lifestyle
Castle staat al lang bekend om het vakmanschap dat zichtbaar is in de met hout gefineerde luidsprekerkasten. De nieuwe Windsor-serie vormt hierop geen uitzondering. Hun kasten hebben een keuze uit walnoot- of mahoniefineer van architectonische kwaliteit, afkomstig van duurzaam hout. Alleen het beste van het duurzame hout wordt gebruikt, gesneden uit echte bomen in plaats van een goedkope brij. Elk paar luidsprekers is met de hand afgewerkt met spiegelrood, afgestemd fineer, verzegeld en gewaxt in een proces dat enkele dagen duurt. Pas als een diepte van karakter en glans is bereikt die past bij de naam Castle, worden ze vrijgegeven voor de laatste tests.
Technische kenmerken
Heritage 2-weg boekenplank luidspreker
Enclosure Type
Bass reflex
Drivers
Treble driver: 28mm microfibre dome.
Mid/bass driver: 200mm woven polypropylene cone
Crosover frequentie
2.1kHz
Frequency Response
52Hz-22kHz
Aanbevolen versterkervermogen
30-150W
Afmetingen ingepakt
Breedte:
Hoogte:
Diepte:
Afmetingen uitgepakt
Breedte: 280 mm
Hoogte: 470 mm
Diepte: 310 mm
Bruto Gewicht
33 Kg
Netto Gewicht
20 Kg
Document Uitleg Datum Type