TL-7.5 III

Meer dan acht jaar na de introductie van de TL-7.5 presenteert VTL de nieuwste versie, de TL7.5 Series III. Het nieuwe model bevat tal van technologische ontwikkelingen. Een volledig uitgebalanceerd differentieel ontwerp, een hybride circuit dat buizen in de versterkingsfase voor spanningslineariteit (minder dan 2dB NFB) combineert met een MOSFET-buffer, een volumeregeling met hoge resolutie en nauwkeurig geregelde voedingen.

S-400 II

Sinds de introductie in 2004 wordt de S-400 Stereo Reference-versterker van VTL door muziekliefhebbers over de hele wereld gewaardeerd als een krachtige, hoogwaardige buizenversterker, die bekend staat om zijn gebruiksgemak en verfijnde, natuurlijke weergave van muziek. De nieuwste S-400 II Series maakt gebruik van dezelfde circuits als zijn grotere broer, de Siegfried Series II Reference monoblokversterker, in een indrukwekkend enkel chassisontwerp.

Siegfried II

Sinds de introductie in 2003 wordt de Siegfried Reference monoblokversterker van VTL erkend als de leider in de wereld van krachtige versterkers, zowel wat betreft gebruiksgemak als muzikaliteit. De Siegfried-versterkers staan ​​bekend als de eerste buizenversterker die gebruik maakt van echte Auto Bias en Fault Sensing, evenals van nauwkeurig geregelde voedingstechnologie, en hebben de loyaliteit en waardering gewonnen van serieuze muziekliefhebbers over de hele wereld.