EATON

Muziek is een kunstvorm die in al zijn schoonheid, detail en nuance moet worden ervaren zonder de kleuring die onmiddellijk afbreuk kan doen aan de puurste essentie. Een geweldig luidsprekerontwerp stelt het luidsprekersysteem in staat om de muziek te presenteren op een manier die je op dezelfde manier omhult als bij een live optreden. Dit is dan ook een eerbetoon aan de LEGACY Series EATON 10"Dual Concentric luidspreker.

CHEVIOT

Muziek is een kunstvorm die in al zijn schoonheid, detail en nuance moet worden ervaren zonder de kleuring die onmiddellijk afbreuk kan doen aan de puurste essentie. Een geweldig luidsprekerontwerp stelt het luidsprekersysteem in staat om de muziek te presenteren op een manier die je op dezelfde manier omhult als bij een live optreden. Dit is dan ook een eerbetoon aan de LEGACY Series CHEVIOT 12"Dual Concentric luidspreker.

ARDEN

Meer dan alleen een eerbetoon aan zijn voorganger, verhoogt de Legacy ARDEN vloerstaander 15" HIFI luidspreker het TANNOY HDP erfgoed met buitengewoon transparante prestaties. De speakers zijn doorontwikkeld met nieuwe drivers en componenten. Simpel gezegd de TANNOY ARDEN levert legendarische HDP prestaties aan een nieuwe generatie muziekliefhebbers.