TL-5.5 II

Sinds de introductie in 1997 heeft de TL-5.5 een reputatie opgebouwd voor uitstekende prestaties tegen een voordelige prijs. Nu heeft VTL deze voorversterker aanzienlijk geüpgraded, met behulp van veel van de technologische innovaties die zijn afgeleid van het vlaggenschip TL-7.5 voorversterker. Het resultaat is een moderne, volledig uitgeruste voorversterker die in alle opzichten beter presteert, waardoor het een van de topwaarden is van alle buizenvoorversterkers in zijn categorie.

TL-6.5 II

Meer dan zeven jaar na de introductie van de TL6.5 Signature Preamplifier die alom werd geprezen, presenteert VTL een aanzienlijk herziene versie, de TL6.5 Series II. Het nieuwe model bevat tal van circuitverbeteringen met behoud van de beste elementen van het TL6.5-platform. De hoog aangeschreven gebruikersinterface van het TL6.5-platform staat bekend om zijn intuïtieve functionaliteit en gebruiksgemak, met volledig functionele afstandsbediening en een volledig bidirectionele RS-232-bedieningsinterface voor verbeterde compatibiliteit met moderne thuisbioscoopsystemen.

TP-6.5 II

De TP-6.5 Series II Signature Phono-voorversterker verlegt de analoge grenzen nog verder en maakt gebruik van de nieuwste innovaties van VTL. Het resultaat is een phonotrap die de prestaties van zijn voorganger aanzienlijk verbetert. De phonotrap maakt gebruik van hybride JFET/buisschakelingen voor een stille werking, meerdere ruisarme cascaderegelaars en afgeschermde voedingen voor meer dynamiek, nauwkeurige 4-hoekige passieve RIAA-egalisatie en 68dB versterking van de gebalanceerde uitgangen.

S-200

De nieuwe S-200 eindversterker is door de nieuwste technologie van VTL ontwikkeld in een ruimtebesparend enkel chassisontwerp. Met onderdelen van topkwaliteit, een volledig uitgebalanceerd ontwerp en innovatieve techniek biedt de S-200 eindversterker een luisterervaring die ongeëvenaard is voor deze prijs. Deze stereoversterker van 200 watt/kanaal zit boordevol technologie waar VTL jarenlang aan heeft gewerkt.

MB-185 III

In navolging van de MB-450 Series III heeft het MB-185 Series III Signature monoblok dezelfde technologische verbeteringen ondergaan. De upgrade naar het Series III-platform is uitgebreid met een volledige werking van het signaalpad en zijn de allernieuwste functies toegevoegd, terwijl de gebruiksvriendelijkheid van het vorige model behouden is gebleven, zoals de automatische buisvoorspanning en de alom geprezen uitgebreide foutdetectie.

MB- 450 III

De nieuwe Series III-versie van het al lang bestaande MB-450-platform biedt een volledige werking van het gehele signaalpad. Upgrades omvatten een volledig gebalanceerde differentiële ingangstrap die een differentiële fasesplitter aanstuurt en een push-pull uitgangstrap met lagere impedantie met een dramatisch verbeterde, volledig gebalanceerde en verbeterde gekoppelde uitgangstransformator.